Feestlocatie Vlaardingen

Feestlocatie in Vlaardingen


't Prikkewater Packhuys Partycentrum is een feestlocatie in Vlaardingen waar iedereen terecht kunt voor allerlei feestelijke gelegenheden. Denk aan een trouwfeest, bedrijfsfeest, familiefeest of een verjaardag. Daarnaast leent onze locatie zich ook uitstekend als vergaderlocatie. 

Onze verschillende zalen zijn ruim en geschikt voor een feestje. De moderne status van het pand, maakt het geheel een unieke locatie van maar liefst 1000 m2. Er kan er gebruik gemaakt worden van onze buitenlocatie en natuurlijk zijn er genoeg barren aanwezig. Kortom, bezoekt u één van onze evenementen? Dan zal het u aan niets ontbreken. 
De mogelijkheden van onze zalen zijn zeer divers en er is veel mogelijk. Wij denken graag met u mee om er een ​​succes van te maken!

Diverse mogelijkheden voor zaalverhuur

Onze feestlocatie in Vlaardingen biedt een speciale oplossing. Dit is natuurlijk metname afhankelijk van de verwachte gasten. Heeft u zelf nog specifieke wensen? Maak deze gerust kenbaar, er is meer mogelijk dan u denkt! Zo beschikken wij over een buitenlocatie met een tuin en is er audiovisuele apparatuur aanwezig. Indien gewenst kunt u kiezen voor uw eigen muziek van een feestavond met een DJ. En uiteraard kunt u ook kiezen voor onze cateringservice. Kortom, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys organiseert niet alleen evenementen maar biedt ook zaalverhuur voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk aan:

o Trouwfeest locatie
o Familiefeesten of een reünie
o Diner op afspraak
o Verjaardagen
o Bedrijfsfeesten van voorbereid
o Overige diensten en condoleance 


Kom de locatie eens bekijken

Onze feestlocatie in Vlaardingen is geschikt voor allerlei soorten feesten en gelegenheden. Ook zijn wij goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij hebben voldoende parkeergelegenheden voor de deur. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.
Ons telefoonnummer is 06 53 455 601. We kunnen je dan ook een afspraak maken.

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken