Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie in Vlaardingen

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw trouwfeest? Wij wensen u van harte welkom bij 't Prikkewater Packhuys Partycentrum. Onze locatie leent zich uitstekend voor een trouwfeest. Niet alleen wij hebben goede ruimte, ook hebben we een tuin met een trouwprieel. Op deze trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen, kunt u uw kennis aan uw partner geven.

Nostalgie en modern gecombineerd

De trouwfeest locatie heeft onschadelijk een unieke uitstraling. Als onafhankelijke trouwlocatie worden nostalgische invloeden gecombineerd met een moderne sfeer. U vraagt ​​ons om binnen te komen als buiten uw ja-woord geven. Wilt u toch liever iets anders geven? Geen probleem, u kunt ook alleen uw feest bij ons organiseren.

Uw dag tot in de puntjes verzorgd

Onze dienstverlening stopt met het tarief van de feestlocatie . Wij zorgen ervoor dat uw dag onvergetelijk wordt. Maak kenessen gerust ons kenbaar, we kijken graag wat we voor u kunnen doen. U kunt er zeggen:

  • o Een bruidstaart die naar wens wordt gemaakt
  • o Diverse dineropties (inclusief à la carte of koud / warm buffet)
  • o Muziekentertainment op maat (huis DJ)
  • o Audiovisueel apparatuur aanwezig

Goed bereikbaar

Onze trouwfeest locatie is gevestigd in Vlaardingen en zijn ook uitstekend bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Spijkenisse, Rotterdam en Schiedam. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur maar zijn ook goed bereikbaar. Wenst u meer informatie of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Schroom niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 06 53 455 601.Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken