Zaalverhuur

In ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum zijn er verschillende zalen te huur voor uw evenement, bruiloft, feest, bedrijfsfeest, meeting, reünie, vergadering, showevent, enzovoort. ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum beschikt over 4 zalen:

- De Serre, hier kan de receptie of het diner plaats vinden. In deze zaal is een capaciteit van 100 personen;

- De Packhuyszaal, hier kan het diner ook plaatsvinden en er kan ook gedanst worden. In deze zaal is een capaciteit van 350 personen;

- De Haringzaal, hier kan de openingsdans plaatsvinden en tenslotte het trouwfeest. In deze zaal is een capaciteit van 300 personen.

- De Vergaderzaal, hier is het mogelijk om vergaderingen, meetings en presentaties te houden. Tijdens trouwfeesten is het mogelijk om je hier om te kleden. In deze zaal is een capaciteit van 40 personen.

Wij beschikken ook over een buitenlocatie/ tuin. In de buitenlocatie/ tuin is een capaciteit van 150 personen. Zalen worden verhuurd van af 10 personen.

’t Prikkewater Packhuys partycentrum kan ook als één zaal fungeren. Tevens beschikken wij ook over een invalidetoilet/ bruidstoilet. Geluid, licht, muziek, beamer presentatie; alle benodigdheden wat betreft audio/ visueel apparatuur zijn aanwezig. Met muziek entertainment van Wima Sound, met onze huis DJ Martin Poot. Zaalverhuur is er ook met afkoop van de catering.

U kunt ook kiezen uit:

- Feestavond met live band of live artiesten

- Feestavond met eigen muziek

- Thema feestavond met muziekentertainment van Wima Sound.

Alle combinaties zijn mogelijk en bespreekbaar, de verzorging van uw feest bespreken wij graag met u!

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken