Zaalverhuur

In 't Prikkewater Packhuys Partycentrum zijn verschillende evenementen voor bruiloft, feest, bedrijfsfeest, vergadering, reünie, vergadering, showevent, enzovoorts. 't Prikkewater Packhuys Partycentrum beschikt over 4 zalen:

- De Serre, hier kan de receptie van het diner plaats vinden. In deze zaal is een capaciteit van 100 personen;

- De Packhuyszaal, hier kan het diner ook komen en worden kan gedanst worden. In deze zaal is een capaciteit van 350 personen;

- De Haringzaal, hier kan de openingdans fase en tenslotte het trouwfeest. In deze zaal is een capaciteit van 300 personen.

- De Vergaderzaal, hier is het mogelijk om glimlachen, voorbereiden en presenteren.In fefeesten is het mogelijk om je here om te kleden. In deze zaal is een capaciteit van 40 personen.

Wij hebben een over een buitenlocatie / tuin. In de buitenlocatie / tuin is een capaciteit van 150 personen. Zalen worden verhuurd van af 10 personen.

't Prikkewater Packhuys partycentrum kan ook als één zaal fungeren. Also include wij over een invalidetoilet / Bridestoilet. Geluid, licht, muziek, beamer presentatie; alle benodigdheden wat betreft audio / visueel apparatuur zijn aanwezig. Met muziek entertainment van Wima Sound, met ons huis DJ Martin Poot. Zaalverhuur is er ook met afkoop van de catering.

U kunt ook kiezen uit:

- Feestavond met live band van live artiesten

- Feestavond met eigen muziek

- Thema feestavond met muziekentertainment van Wima Sound.

Alle combinaties zijn mogelijk en bespreekbaar, de zorg van uw feest behandelen wij graag met u!

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken