Overige diensten en condoleance

Wilt u een evenement of een activiteit op locatie laten organiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook caterings buiten de deur. Bij ons kan het allemaal. Of het nou gaat om een braderie of om een housewarming, u kunt bij ons terecht. wat wij zowel doen:

Bedrijfsopeningen of presentaties, Catering en Barbecues, braderie, Housewarming, show en geluid entertainment, modeshows en condoleances.

Wima Sound bestaat nog steeds, daarom kunt u bij ons evenementen organiseren met muziek entertainment van Wima Sound, met onze eigen huis DJ Martin Poot. Zo word het gegarandeerd een knallend succes, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een DJ te regelen.

 

Condoleance ruimte

Bent u opzoek naar een geschikte condoleance ruimte omdat een dierbare van u is overleden? U kunt bij ons terecht. Wij hebben 4 ruimtes die u kunt huren met een capaciteit voor 750 personen. Wij beschikken over een professionele muziek installatie, een beamer en een catering service. Als u van onze faciliteiten gebruik wenst te maken, dan kunt u daar over contact met ons opnemen.


Wilt u meer informatie over de overige diensten die wij verrichten? Dan kunt u Martin Poot bellen (tel: 06 53 455 601). U kunt ook een afspraak maken om een keer bij ons langs te komen, zodat we de vele mogelijkheden kunnen bespreken met u.

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken